Nieuws

Nieuws

Een paar dingen zullen vanaf 1 januari veranderen, wat een impact op u zal hebben. Ontdek wat er precies verandert.

Vanaf 1 januari 2018 is de voertuigcategorie N1 met carrosseriecode BC onderworpen aan de betaling van de kilometerheffing in België.

Op 1 februari treedt de jaarlijkse aanpassing van de Satellic gebruikersovereenkomst in voege.

Nieuws

Satellic heeft in de nacht van 3 op 4 December een belangrijke update gelanceerd.

Afgelopen weekend, op 4 september, is een nieuwe software-update van het Satellic tolsysteem geïnstalleerd. Deze update biedt u opnieuw een aantal nieuwe interessante functionaliteiten en verbeteringen.

Afgelopen weekend, op 10 juli, werd er een software-update van het kilometerheffingssysteem van Satellic geïnstalleerd. Dankzij deze update beschikt u over interessante nieuwe functies.

Nieuws

Precies honderd dagen na het lanceren van de kilometerheffing voor vrachtwagens in België maakt Satellic een eerste balans op van deze lanceringperiode en vraagt een aantal stakeholders naar hun mening.

Voortaan kunnen weggebruikers een fast-track account gemakkelijk samenvoegen met een volledige account als precies hetzelfde voertuig al geregistreerd is op het Road User Portal.

Op vraag van vele klanten en partners hebben we deze functie geïmplementeerd zodat de Road Users het gedetailleerde ritoverzicht in CSV-formaat kunnen downloaden.

Nieuws

Vanaf vandaag biedt Satellic zijn klanten de mogelijkheid aan om ook tol achteraf via domiciliëring te betalen, (postpaid schema) indien aan bepaalde voorwaarden voldaan is.