NL
Menu

Nieuws

Satellics belofte 'Tolling made easy' wordt weerspiegeld in hun voornemen om het traject van begin tot eind vlekkeloos te laten verlopen.

Nieuws

Innovatie is de drijfveer van Satellic die van zijn werkplek een afspiegeling van zijn ambities wil maken. Satellic ging in zee met brainmove om de kantoren toekomstbestendig te maken.

Deze zomer vindt de indexering van de Vlaamse en Brusselse toltarieven plaats op 1 juli. Bovendien voert SOFICO op dezelfde dag een tariefaanpassing door.

Ten gevolge van wegenwerken op de snelweg E314 van Nederland naar België (Antwerpen/Brussel) is het Servicepunt B030 in Maasmechelen op sommige weekenden in mei en juni niet bereikbaar.

Nieuws

Deze winter vindt de indexering van de Waalse toltarieven plaats op 1 januari 2023. De Waalse regering heeft beslist de tarieven te indexeren voor alle voertuigen waarop de kilometerheffing van toepassing is.

Op 1 juli is er een indexering van de Vlaamse en Brusselse toltarieven

Nieuws

Deze winter vindt de indexering van de toltarieven plaats op 1 januari 2022. De Waalse regering heeft beslist de tarieven te indexeren voor alle voertuigen waarop de kilometerheffing van toepassing is.

Nieuws

Bij Satellic streven we ernaar een verantwoordelijk lid van onze gemeenschap te zijn. Daarom hebben we vanaf dag één een recyclagemechanisme voor onze OBU's ingevoerd.

Op 1 juli is er een indexering van de Vlaamse en Brusselse toltarieven

Graag willen wij u erop wijzen dat tankkaarten vanaf 1 juni 2021 niet meer aanvaard zullen worden als prepaid betaalwijze voor de OBU’s aan de Service Points.