Nieuws

Nieuws

Deze winter vindt de indexering van de Waalse toltarieven plaats op 1 januari 2023. De Waalse regering heeft beslist de tarieven te indexeren voor alle voertuigen waarop de kilometerheffing van toepassing is.

Op 1 juli is er een indexering van de Vlaamse en Brusselse toltarieven

Nieuws

Deze winter vindt de indexering van de toltarieven plaats op 1 januari 2022. De Waalse regering heeft beslist de tarieven te indexeren voor alle voertuigen waarop de kilometerheffing van toepassing is.

Nieuws

Bij Satellic streven we ernaar een verantwoordelijk lid van onze gemeenschap te zijn. Daarom hebben we vanaf dag één een recyclagemechanisme voor onze OBU's ingevoerd.

Op 1 juli is er een indexering van de Vlaamse en Brusselse toltarieven

Graag willen wij u erop wijzen dat tankkaarten vanaf 1 juni 2021 niet meer aanvaard zullen worden als prepaid betaalwijze voor de OBU’s aan de Service Points.

Graag willen wij u erop wijzen dat tankkaarten vanaf 11 april 2021 niet meer aanvaard zullen worden als prepaid betaalwijze voor de OBU’s op de RUP.

Onze provider voor elektronische betalingen met kredietkaarten, Atos WorldLine, voert deze maand een nieuw model in voor het beheer van de vernieuwing van kredietkaarten die hun vervaldatum hebben bereikt. Voortaan zal de oude kredietkaart automatisch worden gedeactiveerd, zelfs als de vervaldatu

Sinds 1 januari 2021 moeten vrachtwagens met een maximaal toegelaten massa (MTM) van meer dan 3,5 ton en opleggertrekkende voertuigen van categorie N1 met carrosseriecode BC kilometerheffing betalen wanneer ze in België rijden met een V-beroepsplaat, een Z-handelaarsplaat of een UA-nationale plaa

Nieuws

Deze winter vindt de indexering van de toltarieven plaats op 1 januari 2021. De Waalse regering heeft beslist de tarieven te indexeren voor alle voertuigen waarop de kilometerheffing van toepassing is.