NL
Menu

Nieuws

Satellic, een pionier in elektronische tolheffing voor vrachtwagens, viert deze maand zijn 10-jarig bestaan.

Deze zomer vindt de indexering van de Vlaamse en Brusselse toltarieven plaats op 1 juli. Bovendien voert het Brussels Gewest het zero-emissietarief in. Verder blijft het tolnetwerk ongewijzigd in Vlaanderen en Brussel, maar verandert het licht in Wallonië.

Bij Satellic gaat ons streven aan uitmuntendheid verder dan tolsystemen; het is diep verankerd in onze organisatiecultuur.

De Vlaamse regering heeft beslist om het tarief van 686 km van haar tolwegennet te wijzigen en om een nieuwe tariefcategorie voor zero-emissie voertuigen (ZEV) in te voeren vanaf 1 januari 2024.

Nieuws

Deze winter vindt de indexering van de Waalse toltarieven plaats op 1 januari 2024. De Waalse regering heeft beslist de tarieven te indexeren voor alle voertuigen waarop de kilometerheffing van toepassing is.

Satellics belofte 'Tolling made easy' wordt weerspiegeld in hun voornemen om het traject van begin tot eind vlekkeloos te laten verlopen.

Nieuws

Innovatie is de drijfveer van Satellic die van zijn werkplek een afspiegeling van zijn ambities wil maken. Satellic ging in zee met brainmove om de kantoren toekomstbestendig te maken.

Deze zomer vindt de indexering van de Vlaamse en Brusselse toltarieven plaats op 1 juli. Bovendien voert SOFICO op dezelfde dag een tariefaanpassing door.

Ten gevolge van wegenwerken op de snelweg E314 van Nederland naar België (Antwerpen/Brussel) is het Servicepunt B030 in Maasmechelen op sommige weekenden in mei en juni niet bereikbaar.

Nieuws

Deze winter vindt de indexering van de Waalse toltarieven plaats op 1 januari 2023. De Waalse regering heeft beslist de tarieven te indexeren voor alle voertuigen waarop de kilometerheffing van toepassing is.