NL
Menu

Klokkenluidersplatform

Informatie over inbreuken van wettelijke verplichtingen of van de regels en voorschriften van Satellic NV kan worden gemeld via het interne meldkanaal van Satellic NV of via het TellMe meldingsportaal van het Deutsche Telekom Group Compliance Management (alleen in het Engels en Duits).

De naleving van wetten, interne policies en gedragscode is van groot belang voor Satellic NV, omdat we geloven dat integriteit, ethiek en persoonlijke verantwoordelijkheid de sleutel zijn van het succes van het bedrijf. We streven er daarom naar om elk risico te vermijden dat onze integriteit in gevaar zou kunnen brengen en anderen zou kunnen schaden. Om aan deze verantwoordelijkheid te kunnen voldoen, is het essentieel dat we op de hoogte zijn van elk naleving gerelateerd wangedrag.

Satellic NV biedt daarom alle medewerkers en externe partijen de mogelijkheid om eventuele inbreuken van wetten en interne voorschriften te melden. Op verzoek worden uw gegevens en informatie vertrouwelijk behandeld volgens de bepalingen van de toepasselijke wettelijke voorschriften. Alle meldingen zullen zorgvuldig beoordeeld worden, verdachte gevallen onderzocht en indien nodig consequente sancties toegepast.

Dit omvat ook verwijzingen naar mensenrechten of milieu risico's en schendingen van rechten. Dit kan betrekking hebben op de acties van onze medewerkers in onze eigen activiteiten of die van onze leveranciers of zakelijke partners.

Help ons een betrouwbare zakenpartner en succesvolle dienstverlener voor onze klanten te blijven door ernstige schendingen van de wet of inbreuken op de regels en voorschriften betreffende Satellic NV te melden.

U kunt een melding maken via de volgende communicatiekanalen:

Telefoon: +32 2 416 04 00

Email: whistleblower@satellic.be