NL
Menu

Satellic ontvangt certificering voor Great Place To Work® - Een wereldwijde maatstaf voor uitzonderlijke ervaringen

Bij Satellic gaat ons streven aan uitmuntendheid verder dan tolsystemen; het is diep verankerd in onze organisatiecultuur. Met een focus op het stimuleren van onze grootste troeven - onze teamleden - hebben we een omgeving gecreëerd die floreert door strategische investeringen in menselijk kapitaal, prioriteit voor welzijn en het cultiveren van een gemeenschapsgevoel.

Updated GPTW Logo

Bekrachtigen door betrokkenheid
We streven naar een werkplek die onze teamleden aanmoedigt en waardeert. Evenementen die regelmatig plaatsvinden en bijeenkomsten rond duurzaamheid dragen bij aan een gevoel van samenhorigheid. Daarnaast zijn onze kantoren heringericht om een flexibele, ergonomische, dynamische en inspirerende werkcultuur te bevorderen, waardoor een gevoel van gemeenschap, productiviteit en teamgeest ontstaat. Bij Satellic richten we ons ook op betrokkenheid en retentie, met permanente leermogelijkheden voor onze teamleden. We hebben open communicatiekanalen en voeren regelmatig enquêtes uit om de indrukken van onze werknemers over hun werkomgeving en werktevredenheid te beoordelen. Dankzij deze feedback kunnen we weloverwogen beslissingen nemen en verbeteringen doorvoeren. Daarmee willen we een omgeving creëren waarin elk teamlid zich gewaardeerd voelt.

Werknemers erkenning
Satellic heeft deelgenomen aan een onderzoek georganiseerd door Great Place To Work®.  De directe feedback van medewerkers over onze bedrijfscultuur heeft geleid tot de certificering van Satellic als Great Place To Work®. "Deze erkenning is uitsluitend gebaseerd op wat medewerkers hebben aangegeven over hun ervaringen op de werkvloer en is verdiend door onze voortdurende inzet voor het creëren van een werkomgeving waarin een hoge mate van vertrouwen heerst", zegt Kurt Cornelis, CEO van Satellic.  Met deze erkenning wordt Satellic beschouwd als een benchmark voor bijzondere werkbeleving. Het Great Place To Work® certificaat vertegenwoordigt de ultieme erkenning als "favoriete werkgever".

Great Place To Work®
Great Place To Work® is de wereldwijde autoriteit op het gebied van werkcultuur en kan bogen op drie decennia baanbrekend onderzoek om bedrijven wereldwijd te helpen zich te ontwikkelen tot toonaangevende werkplekken. Satellic sluit zich aan bij het For All™ Model, dat de ervaring van elke medewerker uitgebreid evalueert. Dit model speelt een cruciale rol in het vormen van een werkcultuur die garandeert dat elk teamlid Satellic ervaart als een geweldige plek om te werken.