NL
Menu

Satellic introduceert Service punt accounts op 30 juni 2019!

Satellic introduceert op 30 juni 2019 de Service punt accounts ter vervanging van de fast-track accounts die op diezelfde datum zullen verdwijnen. Met deze nieuwe accounts kunnen de gebruikers, door een e-mailadres en hun volledige adres en/of btw-nummer in te voeren, bij een automatische verdeler een OBU verkrijgen met niet alleen dezelfde voordelen als een online bestelde OBU (facturatie, recupereren van de btw enz.), maar ook een onbeperkte contractduur in plaats van de huidige twee weken.

De Service punt account biedt iedereen dezelfde voordelen ongeacht de manier waarop de OBU verkregen wordt

Hoe verkrijgt men deze OBU?
Dit is heel eenvoudig. Vanaf 30 juni 2019 gaat u voor het verkrijgen van een OBU naar een van de vele servicepunten doorheen heel België en aan de grenzen in de naburige landen. De procedure voor het verkrijgen van de OBU is iets gewijzigd; voortaan moet u uw btw-nummer en uw volledige adres invoeren alsook een e-mailadres om met u te kunnen communiceren. Met deze gegevens kan Satellic u voorzien van de facturatiedocumenten voor uw gebruik van de wegen in België.

Is een OBU die voor deze datum verkregen is via een verdeler nog geldig?
De OBU’s die tot en met 29 juni 2019 verkregen zijn bij onze automatische verdelers hebben een zogenaamde fast-track contractduur van 2 weken. Het is echter mogelijk om deze duur te wijzigen naar onbeperkt door deze OBU te koppelen aan een standaard account. Ga hiervoor naar de Road User Portal van Satellic of upgrade direct bij een van de verdelers. De fast-track accounts worden opgeheven zodra de Service punt account geïntroduceerd is. Satellic zal vanaf 1 juli 2019 in fasen de algemene verkoopvoorwaarden voor de fast-track accounts toepassen en de betreffende gebruikers meermaals waarschuwen alvorens de OBU definitief te blokkeren. 

PLEASE UPGRADE!

Upgraden AUB!

We verzoeken alle gebruikers dringend om hun fast-track account te upgraden naar een standaard account via de RUP of bij een servicepunt. Voor wie dit wenst, is het ook mogelijk om een nieuwe OBU te verkrijgen volgens de Service punt accountprocedure zodra beschikbaar en de oude OBU volgens de gebruikelijke procedure in te leveren. Aangezien dit omslachtiger is, adviseren wij de gebruikers ten zeerste om te kiezen voor het upgraden naar een standaard account.