NL
Menu

Sloveens bedrijf Avtotransporti Zupančič wint 10.000 liter diesel

Om de eigenaars van vrachtwagens te motiveren om tijdig On Board Units (OBUs) aan te schaffen voor de kilometerheffing in België, heeft Satellic – die de tol gaat innen in opdracht van de 3 gewesten in België, en momenteel enige operator – een tombola georganiseerd ten voordele van SOS Kinderdorpen die uit 2 loten bestaat: 20.000 liter en 10.000 liter diesel. De naam van de tweede winnaar is eerder deze week getrokken. Darko ZUPANČIČ, Manager van Avtotransporti Zupančič kreeg het goede nieuws en ontvangt een tankkaart ter waarde van 10.000 liter diesel.

De trekking van de tombola vond plaats op 4 maart 2016 door TOMBOLiST VZW[1]. Uit de vele deelnemers werd Avtotransporti Zupančič geloot die 10.000 liter diesel ontvangt. Darko ZUPANČIČ, Manager van het winnende bedrijf gevestigd in Novo Mesto, Slovenië, "bedankt Satellic voor dit geschenk en DKV voor hun diensten als business partner, en om ons in het registratieproces te ondersteunen en ook om de winnende OBU te bestellen. Niet alleen zijn we op tijd klaar voor de start van de kilometerheffing dankzij hen, maar nu kunnen we ook naar en door België rijden met een volle tank diesel." 

Margo Vermeiren, Hoofd Marketing en Communicatie bij Satellic, verklaart de promotionele actie door “de noodzaak voor vrachtwageneigenaars van trucks +3,5 ton om zich zo snel mogelijk uit te rusten met een On Board Unit, en deze ook uit te proberen om klaar te zijn voor de officiële lancering op 1 april 2016.” Ze voegt eraan toe dat “Satellic zijn dankbaarheid uit ten aanzien van DKV, die sinds maanden bestellingen plaatst voor On Board Units voor hun klanten.”

Jürgen Steinmeyer, Director Toll bij DKV Euro Service, voegt eraan toe: “Gegarandeerde klanten service is onze grootste prioriteit, in lijn met onze slogan ‘You drive, we care’. Dat is de reden waarom we al het mogelijke hebben gedaan om aan onze klanten de beste oplossing te bieden voor het registratieproces. Een paar maanden geleden is DKV gestart om de eerste klanten te registreren voor het nieuwe Belgische kilometerheffingssysteem en hebben we intussen meer dan 110.000 On Board Units succesvol geregistreerd. Wij willen graag onze dank uitdrukken naar al onze klanten die vertrouwen in ons stellen. En natuurlijk zijn we blij dat een van onze klanten deze prijs ontvangt van Satellic.” 

Te laat voor de loterij, maar niet te laat om nog op tijd klaar te zijn!

Nog maar 3 weken voor de officiële lancering adviseert Satellic alle eigenaars van vrachtwagens boven 3.5 ton om vóór 20 maart OBUs te bestellen. Dit garanteert een tijdige levering. Een vroegtijdige bestelling stelt de gebruikers ook in staat om Satellic te contacteren in geval van vragen of problemen. Bovendien ontvangt men de laatste software updates op de OBU als men de OBU reeds installeert in het voertuig, en deze laat aanstaan wanneer men in België of het buitenland rijdt, zodat men klaar is op 1 april.

De simpelste manier om een OBU te bestellen, is via het Road User Portaal op www.satellic.be.

Een andere gemakkelijke manier om een bedrijf te registreren en een OBU te verkrijgen, is door een beroep te doen op de diensten van een van de business partners van Satellic. Deze organisaties en federaties helpen hun klanten of leden met de registratie van hun bedrijf en het bestellen en beheren van de Satellic OBU's. De lijst met de business partners wordt regelmatig geüpdatet en is te raadplegen op www.satellic.be.Op de dag van vandaag zijn de partners van Satellic:Aral/BP, DKV, ENI/AGIP, euroShell, OMV, Statoil, SVG, UTA, Total, Ressa, Plose, LogPay, E100, Global Star, Eurotoll, Vialtis, Eurowag, Eurotrafic, Gabriëls, Octa+, TLV, Brandstoffen Maes, Febetra, PowerOil, DATS 24, AS24 en ZMPD.

Alle informatie over het gebruik van de Road User Portal, partners en OBU’s is beschikbaar op de website van Satellic NV: www.satellic.be

Tombola SOS Kinderdorpen, K.B. III/42/6945/14 van 12/01/2015.
Volledig reglement op www.satellic.be.

[1] TOMBOLiST VZW | J. Jacobsplaats, 17 | B-1000 Brussel | bedrijfsregistratie nr 0453.658.904