NL
Menu

Er zijn drie manieren om een OBU te verkrijgen: online via de Road User Portal, via een Business Partner of meteen aan een Service punt.

U kunt een service point account gemakkelijk samenvoegen met een bestaand standaardaccount, ook indien precies hetzelfde voertuig al geregistreerd is op het Road User Portal.

U kunt uw OBU hetzij via de Road User Portal, hetzij via een Service punt inleveren.

Log met uw account op de Road User Portal. Klik op de blauwe cirkel “OBU’s” en selecteer de OBU waarvoor u de betaalmiddel wenst te wijzigen. Kies “WIJZIG BETAALSCHEMA” en volg de verschillende stappen. Meer informatie over de gedetailleerde procedure vindt u in de handleiding “Uw betaalmiddel veranderen”.

Satellic betaalt automatisch uw waarborg binnen de 30 dagen nadat de OBU aangekomen is in ons warenhuis indien:

Satellics belofte 'Tolling made easy' wordt weerspiegeld in hun voornemen om het traject van begin tot eind vlekkeloos te laten verlopen.

Nieuws

Innovatie is de drijfveer van Satellic die van zijn werkplek een afspiegeling van zijn ambities wil maken. Satellic ging in zee met brainmove om de kantoren toekomstbestendig te maken.

Deze zomer vindt de indexering van de Vlaamse en Brusselse toltarieven plaats op 1 juli. Bovendien voert SOFICO op dezelfde dag een tariefaanpassing door.

Ten gevolge van wegenwerken op de snelweg E314 van Nederland naar België (Antwerpen/Brussel) is het Servicepunt B030 in Maasmechelen op sommige weekenden in mei en juni niet bereikbaar.

Nieuws

Deze winter vindt de indexering van de Waalse toltarieven plaats op 1 januari 2023. De Waalse regering heeft beslist de tarieven te indexeren voor alle voertuigen waarop de kilometerheffing van toepassing is.