NL
Menu

Hoe kan ik weten of de Liefkenshoektunnel dienst actief is op mijn OBU?

Wanneer uw vrachtwagen de Liefkenshoektunnel nadert, wordt op het OBU-scherm één van de volgende berichten weergegeven: “LIEFKENSHOEKTUNNEL DIENST GEREGISTREERD” of “LIEFKENSHOEKTUNNEL DIENST NIET GEREGISTREERD”.

U kunt ook te allen tijde op de Road User Portal of op het OBU scherm controleren of u geregistreerd bent voor deze dienst:

Klik op "Producten", dan op de "BEWERKEN" knop in de "Liefkenshoektunnel dienst" box en tenslotte op "BEHEER VOERTUIGEN". Op het scherm "Instellingen voor het gebruik van de Liefkenshoektunnel dienst", ziet u op welke OBU’s de Liefkenshoektunnel dienst actief is.

  • Op het OBU scherm

Om te controleren of de Liefkenshoektunnel dienst op uw OBU actief is, houd u één van de pijltjestoetsen ingedrukt totdat "Hoofdmenu" verschijnt. Gebruik dan de pijltjestoets "omhoog" of "omlaag" om door het menu te scrollen totdat u "Gekozen diensten" ziet. Druk dan op de pijltjestoets "rechts" om de geactiveerde diensten te zien. Als de Liefkenshoektunnel dienst actief is op uw OBU, wordt "Lijst: Brussels, Flanders, Wallonia, Liefkenshoektunnel" weergegeven. Als de Liefkenshoek Tunnel dienst niet actief is op uw OBU, wordt enkel "Lijst: Brussels, Flanders, Wallonia" weergegeven.

Was this information helpful?
Yes
No
Thank you for your feedback!
Anything else we can do to improve our website? Let us know in the contact form