NL
Menu

Wijziging in het managementteam van Satellic

Wijziging in het managementteam van Satellic

Satellic kondigt aan dat Elisabeth Verbrugge, na drie jaar Satellic te hebben geleid als Chief Executive Officer, besloten heeft om per 1 juli 2021 een nieuw professioneel avontuur buiten Satellic aan te gaan. De Raad van Bestuur van Satellic is begonnen met het proces van het vinden en aanstellen van een opvolger.

De Raad van Bestuur van Satellic heeft met oprechte spijt kennis genomen van het ontslag van haar Chief Executive Officer Elisabeth Verbrugge. Elisabeth trad in maart 2016 in dienst bij het bedrijf en werd in juli 2018 benoemd tot CEO. Dankzij haar leiderschap kon de onderneming met succes de stap zetten van de projectfase naar de operationele fase en Satellic definitief vestigen als een referentie in de Europese tollingsector.

Tijdens haar ambtstermijn heeft ze waardevolle oriëntatie geboden aan de senior executives van het Belgische bedrijf en hun afdelingen, waardoor een uitzonderlijk getalenteerd team op zijn plaats is en het bedrijf in een uitstekende positie verkeert voor de komende uitdagingen.

Elisabeth's passie en toewijding aan de tolling business, als Chief Executive Officer en collega, zal oprecht gemist worden. Thomas Pferr, voorzitter van Satellic, wil namens de raad van bestuur zijn waardering uitspreken voor Elisabeth en haar bijdrage: "Het was voor mij een buitengewone eer om met Elisabeth samen te werken gedurende deze ongelooflijke vijf jaar; eerst als CEO, daarna als voorzitter toen ik in 2018 de uitvoerende rol aan haar overdroeg, en altijd als vriendin. Het is met diepe spijt dat ik haar ontslag heb ontvangen en met groot respect voor haar keuze dat ik het heb aanvaard. Ik wens Elisabeth, in naam van Satellic en in mijn eigen naam, het allerbeste in haar nieuwe onderneming."