NL
Menu

Wat is de vlootfactuur/afrekening vloot?

De vlootfactuur (Wallonië)/afrekening vloot (Brussel/Vlaanderen) is een officieel document dat door de Belgische fiscus aanvaard wordt en dat, per Gewest en per betaalmiddel, het totale bedrag weergeeft dat voor uw wagenpark verschuldigd is. Dit document is het enige officiële document dat u aan uw boekhouder dient te geven. Als bijlage aan de vlootfactuur/afrekening vloot, zult u de details per voertuig-OBU combinatie vinden, inclusief het detailblad per Gewest.

Het is geen optioneel document. Het is echter alleen beschikbaar voor klanten die de tol post-paid met een tankkaart, via een Business Partner of per domiciliëring betalen en die de vlootfactuur / afrekening vloot ontvangen. Als u een vlootfactuur / afrekening vloot wilt ontvangen, wijzig naar een van de volgende post-paid betaalmiddelen: tankkaart, Business Partner of domiciliëring. Meer informatie kan u terugvinden in onze handleiding "Hoe kan ik van betaalmiddel veranderen?".

Aangezien de vlootfactuur / afrekening vloot werd geïntroduceerd op 5 december 2016, kan geen vlootfactuur / afrekening vloot worden geproduceerd voor een periode voorafgaand aan die datum.

Was this information helpful?
Yes
No
Thank you for your feedback!
Anything else we can do to improve our website? Let us know in the contact form