NL
Menu

Waar kan ik mijn facturatiedocumenten vinden?

Alle facturatiedocumenten zijn beschikbaar op de Road User Portal (RUP)Om ze te raadplegen, logt u in op de RUP, klik dan op "Mijn Facturen", kies de gewenste "Factuur datum vanaf" en klik op "Zien>>" (op dezelfde lijn naar rechts). Klik, onder de kolom 'Nummerplaat ", op de nummerplaat waarin u geïnteresseerd bent en u zal dan in staat zijn om alle bestaande facturen voor dit voertuig te downloaden. 

U kunt ook papieren facturen ontvangen: dit is een betaalde dienst aangeboden door Satellic die kan worden geactiveerd op de Road User Portal. U kunt de prijs van deze dienst vinden in sectie " 5. Facturatiedocumenten afdrukken " van de Facturatiegids. We raden u aan contact op te nemen met onze klantenservice voordat u deze service activeert.

Meer informatie over de facturatiedocumenten vindt u in onze Facturatiegids: ("Facturatiegids - Als ik de tol post-paid met behulp van een tankkaart, een Business Partner of per domiciliëring betaal" OF "Facturatiegids - Als ik de tol prepaid, of post-paid met kredietkaart, betaal").

Was deze informatie nuttig?
Yes
No
Bedankt voor uw feedback!
Kunnen wij iets anders doen om onze website te verbeteren? Laat het ons weten via het contactformulier!