NL
Menu

Hoeveel vlootfacturen/afrekeningen vloot zal ik krijgen?

U ontvangt 1 Sofico vlootfactuur (voor Wallonië ) en 2 afrekeningen vloot (één voor het Vlaamse Gewest en één voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest) voor elk betaalmiddel.

  • Voorbeeld 1:

U betaalt de tol post-paid met tankkaarten die worden uitgegeven door twee verschillende tankkaartuitgevers. In dat geval ontvangt u op hetzelfde moment:
A) 1 vlootfactuur (voor Wallonië ) en 2 afrekeningen vloot (één voor Vlaanderen en één voor Brussel) voor de tol van de OBU's, die met tankkaarten van instelling 1 werden betaald.
B) 1 vlootfactuur (voor Wallonië ) en 2 afrekeningen vloot (één voor Vlaanderen en één voor Brussel) voor de tol van de OBU's, die met tankkaarten van instelling 2 werden betaald.
In totaal ontvangt u in dit voorbeeld 6 vlootfacturen/afrekeningen vloot per facturatieperiode.
 

  • Voorbeeld 2:

U betaalt de tol post-paid, deels met tankkaart, en deels via een Business Partner. In dat geval ontvangt u op hetzelfde moment:
A) 1 vlootfactuur (voor Wallonië ) en 2 afrekeningen vloot (één voor Vlaanderen en één voor Brussel) voor de tol van de OBU’s, die met de tankkaart werden betaald
B) 1 vlootfactuur (voor Wallonië ) en 2 afrekeningen vloot (één voor Vlaanderen en één voor Brussel) voor de tol van de OBU’s, die via een Business Partner werden betaald.
In totaal ontvangt u in dit voorbeeld 6 vlootfacturen/afrekeningen vloot per facturatieperiode.

Als bijlage aan de vlootfactuur/afrekening vloot, zult u de details per voertuig-OBU combinatie vinden, inclusief het detailblad per Gewest.

Was this information helpful?
Yes
No
Thank you for your feedback!
Anything else we can do to improve our website? Let us know in the contact form