NL
Menu

Samenwerking als partners: TLV, Gabriëls, Modalizy, Maes, Power Oil en Febetra treden toe.

Satellic is verheugd de ondertekening van vijf bilaterale samenwerkingsverbanden aan te kondigen met grote marktspelers in de Belgische transportsector: Transport & Logistiek Vlaanderen, Gabriëls, OCTA+, Maes, Power Oil en Febetra. Deze samenwerkingsverbanden laten toe om de diensten en adviesverlening van gespecialiseerde bedrijven en federaties aan te bieden aan de gebruikers van het kilometerheffingssysteem in België.

Transport & Logistiek Vlaanderen vertegenwoordigt meer dan 1500 kleine, middelgrote en grotere transportbedrijven. TLV zal de transportbedrijven gratis assisteren bij de registratie van hun voertuigen, de bestelling van OBU’s en de betaling van de kilometerheffing per bankdomiciliëring (dit zonder bijkomende kosten). TLV maakt deel uit van de lijst met erkende derdebetalers.

Gabriëls biedt een uitgebreid netwerk aan van 74 tankstations in Vlaanderen en eveneens een tankkaart-service. Gabriëls is eveneens leverancier van stookolie en diesel bij meerdere bedrijven en particulieren. Vanaf nu biedt Gabriëls tevens haar diensten aan voor de bestelling en registratie van de OBU’s, alsook om tussen te komen als derdebetaler voor de betaling van de kilometerheffing in België, dit alles volledig gratis.

Modalizy is de enige 100% Belgische multi-energie leverancier voor zowel brandstof, stookolie, elektriciteit en aargas in heel België. Als leverancier voor praktische oplossingen voor het beheer en aankopen van brandstoffen, voegt zij vandaag een extra service toe: het beheer van de OBU’s voor hun klanten. Zij biedt ook haar tussenkomst aan als derdebetaler voor de betaling van de kilometerheffing en ook dit alles is volledig gratis.

Brandstoffen Maes behoort bij de top van de zelfstandige petroleumverdelers in België. Zij bieden het volledige producten- en dienstengamma voor de brandstoffen-handel aan. Wat betreft de kilometerheffing voor vrachtwagens zijn zij u graag van dienst in ruil voor 0% service fee. Zij bieden ook hun tussenkomst aan als derdebetaler voor de betaling van de kilometerheffing en ook dit alles is volledig gratis.

Power, een netwerk van ruim 100 tankstations verspreid over West-en Oost-Vlaanderen en Henegouwen, biedt naast de Power tankkaart ook stookolie, diesel en smeermiddelen aan heel wat bedrijven, garages, landbouw en particulieren aan. Vanaf vandaag bieden zij al hun klanten het volledige beheer van de OBU’s, alsook de tussenkomst als derdebetaler aan, en dit alles volstrekt gratis.

In haar hoedanigheid van beroepsvereniging stelt Febetra steeds alles in het werk om het de transporteurs zo gemakkelijk mogelijk te maken. Service op mensenmaat is dan ook reeds decennialang het handelsmerk van Febetra. Trouw aan die traditie, heeft Febetra een aanlokkelijk aanbod uitgewerkt: gratis registratie van de voertuigen, bestelling OBU’s inclusief gratis levering, betaling via domiciliëring, geen administratiekosten.