Waarom Satellic?

obu scree

9 redenen waarom Satellic wellicht de perfecte oplossing is voor u!

1) Intelligente OBU met uitgebreide informatie op het scherm:

De OBU van Satellic berekent de tol aan de hand van ingebouwde processoren, een map matcher en een gps-module. Zo kunnen we u veel meer informatie geven via het OBU-scherm: niet alleen het geldende toltarief op de weg waar u rijdt, maar ook het totale tolbedrag van die dag. 
> Volg uw tolgebruik beter en onmiddellijk op!

2) Geen abonnementskosten, geen minimale contractduur, geen huur ... Volledige vrijheid:

Bij Satellic betaalt u enkel de tol die u verschuldigd bent, niets meer, niets minder.
> Geniet van volledige vrijheid en kies voor het beste aanbod op de Belgische markt!

3) Vlootfactuur voor een eenvoudige boekhouding:

Als u een wagenpark van meerdere vrachtwagens beheert, komt onze vlootfactuur zeker van pas: alle tolgelden verschuldigd door uw wagenpark in een gewest worden handig samengevoegd op één enkele factuur. > Met de vlootfactuur bespaart u op uw administratiekosten en verlopen uw btw-terugbetalingen veel eenvoudiger.

4) Veilig online klantenportaal en Customer Support die 24/7 beschikbaar is:

Op onze Satellic Road User Portal (RUP) kunt u uw tolaccount beheren, al uw facturen met één klik downloaden, nieuwe OBU’s bestellen en koppelen aan voertuigen en nog veel meer. Hulp nodig? De medewerkers van onze klantendienst zijn 24/7 bereikbaar via telefoon, chat of e-mail en helpen u graag verder in 4 talen! > Beheer te allen tijde uw account online en neem 24/7 contact op met onze Customer Support voor een snel antwoord op uw vragen.

5) Meer dan 120 service punten in heel België:

In onze Satellic service punten kunt u snel en eenvoudig een OBU verkrijgen, uw OBU herladen of uw account beheren! Onze service punten bevinden zich langs alle grote snelwegen in België en zijn eenvoudig bereikbaar. U bent overal in België maximum 30 minuten verwijderd van een service punt. Onze service punten zijn beschikbaar in 8 talen!  
> Verkrijg in slechts enkele minuten tijd een nieuwe OBU voor uw vrachtwagen en herlaad uw prepaid OBU makkelijk dankzij ons uitgebreide netwerk van service punten!

6) Gratis verzending van OBU’s binnen Europa:

Bestel uw OBU’s van Satellic per stuk of in bulk via de RUP en u krijgt ze gratis geleverd binnen 2 tot 5 werkdagen!  > Uw OBU’s snel en gratis aan huis geleverd binnen heel Europa!

7) Gratis tool voor wagenparkopvolging (trajectvisualisatie dienst*):

Volg uw vrachtwagens bijna in real time tijdens hun route in België en geef alle trajecten die ze op één of meerdere dagen hebben afgelegd weer op een interactieve map. U kunt de gegevens ook downloaden in een handig KML- bestand en dit gebruiken in uw eigen geolocatietool. Met het gedetailleerde ritoverzicht, gekoppeld aan uw facturen, kunt u bovendien precies zien op welke wegen elke vrachtwagen gereden heeft. > Als u weet waar uw vrachtwagens op een bepaalde dag rijden, kunt u controleren of de aangerekende tol correct is.
*Om uw vrachtwagens te tracken is uw toestemming vereist en moet u de dienst eerst activeren.

8) “Over the air” updates van de OBU:

Dit betekent dat uw OBU altijd, waar u zich ook bevindt in Europa, bijgewerkt wordt met de meest recente software. U hoeft uw OBU niet aan te sluiten op een pc. Ook onderhoud is niet nodig: de OBU-software wordt automatisch bijgewerkt via het gsm-netwerk. > Rijd altijd met de meest recente OBU-software en maak gebruik van de nieuwste systeeminnovaties zonder tijd te verliezen.

9) Proactieve en preventieve communicatie:

U mag gerust zijn: als we iets ongewoons opmerken in uw account, zoals een laag prepaid saldo, een geblokkeerde krediet-/tankkaart, verkeerde voertuigdocumenten, een verkeerd ingegeven gewicht of Euro-klasse, dan nemen we meteen contact met u op via e-mail! > Blijf op de hoogte over uw account.