Wijziging voor betalingen met kredietkaart

Wijziging voor betalingen met kredietkaart

Onze provider voor elektronische betalingen met kredietkaarten, Atos WorldLine, voert deze maand een nieuw model in voor het beheer van de vernieuwing van kredietkaarten die hun vervaldatum hebben bereikt.

Voortaan zal de oude kredietkaart automatisch worden gedeactiveerd, zelfs als de vervaldatum nog niet is bereikt, zodra een eerste verrichting met de nieuwe kaart wordt uitgevoerd.

Dit model maakt het mogelijk,  u een optimale veiligheid te garanderen door te vermijden dat twee kaarten tegelijkertijd aan dezelfde rekening gekoppeld zijn.

Wat betekent dit voor mij?

Als u de tol betaalt met een kredietkaart in post-paid betaalwijze, vraagt het systeem, telkens als dat nodig is, een pre-autorisatie van 45€ op de kaart. Deze pre-autorisatie kan echter niet worden voltooid als uw kaart ondertussen werd gedeactiveerd, en u loopt het risico dat uw OBU rood wordt.

Om dit te voorkomen, dient u zodra u uw nieuwe kredietkaart ontvangt of zodra u van plan bent deze voor een verrichting te gebruiken, uw betaalmiddel correct in uw account bij te werken.

Op zoek naar eenvoud?

Satellic biedt haar klanten de mogelijkheid aan om de tol (post-paid) via domiciliëring te betalen indien aan de volgende voorwaarden wordt voldaan is: voldoen aan de financiële solvabiliteitstandaarden, een bankgarantie van 2 maanden tol verstrekken en een SEPA Direct Debit B2B mandaat ondertekenen.

Satellic stelt deze optie, zonder onderscheid, ter beschikking  aan alle klanten die voldoen aan de opgestelde voorwaarden. Als u de tol graag per domiciliëring wilt betalen of als u hierover vragen heeft, gelieve een e-mail naar directdebit@satellic.be te sturen.