Aankondiging van onderbreking van de werkzaamheden

Bij Satellic streven we ernaar om onze waardevolle klanten altijd een optimale ervaring te bieden.

Daarom werken we onze systemen regelmatig bij om ervoor te zorgen dat uw installatie te allen tijde voldoet aan de Belgische regelgeving met betrekking tot de kilometerheffing.

Dit weekend (van 5 tot 7 september 2020) zal Satellic een ingrijpende update van het centrale systeem uitvoeren, die een langere onderbreking dan gebruikelijk met zich zal meebrengen. Zoals gewoonlijk zullen deze operaties 's nachts en tijdens het weekend plaatsvinden om de impact op de weggebruikers zoveel mogelijk te beperken.

Bovendien heeft de betalingsprovider Atos Worldline tijdens hetzelfde weekend ook een systeemonderhoud gepland.

Zoals altijd zullen de onderbrekingen worden aangekondigd op onze website en op Twitter enkele dagen voordat ze zich voordoen.

Tijdens de geplande onderbrekingen zijn operaties zoals het herladen, het wijzigen van betaalmiddelen of het verkrijgen van een OBU bij een servicepunt niet mogelijk. Als uw OBU een rood licht vertoont, geldt de normale procedure en moet u contact opnemen met het callcenter van Satellic om mogelijke boetes te voorkomen.

Houd er rekening mee dat Satellic zijn missie om tol te innen voor rekening van de Belgische regio's voortzet, ook tijdens de onderbreking. Daarom raden wij u aan om regelmatig de geldigheid van uw betaalkaarten en uw vooruitbetaalde saldo te controleren om te voorkomen dat u tijdens een onderbreking van de dienst wordt geblokkeerd.

Wij danken u voor uw begrip en vriendelijke medewerking.