Wat is het overzicht wagenpark en hoe kan ik het ontvangen?

Het overzicht wagenpark is een optioneel document dat een overzicht geeft van het totaalbedrag voor elk voertuig van de vloot (download een voorbeeld van overzicht wagenpark). 

Om het overzicht wagenpark te ontvangen, moet u inloggen op uw account op de Road User Portal en op "Mijn Account" en vervolgens op "BEWERK" klikken. Scroll naar beneden tot aan de sectie "Facturatie Informatie" en selecteer " Document voor gezamenlijke betaling verstrekken (wagenpark)". Vanaf dit moment zal u in staat zijn om bij de volgende facturatiedatum het overzicht wagenpark te zien in de sectie "Mijn Facturen" op de Road User Portal. Gelieve te noteren dat er geen vlootoverzicht kan geproduceerd worden voor een periode die de activatie van de optie op de Road User Portal voorafgaat.

Belangrijk: Als u de tol post-paid met een tankkaart, via een Business Partner of per domiciliëring betaalt, raden wij u aan onze FAQ "Wat is het verschil tussen het overzicht wagenpark en de vlootfactuur/afrekening vloot? " te lezen.

Was deze informatie nuttig?
Yes
No
Bedankt voor uw feedback!
Kunnen wij iets anders doen om onze website te verbeteren? Laat het ons weten via het contactformulier!