alert attention business-partner calculator cc check close contact conversion-tool couple download envelope file information leaf map-location min money obu pc people person phone picture plus press questionmark satellic satellite search servicepoint truck www

De OBU is een mobiel toestel. U kan het dus makkelijk installeren door de bijgeleverde zuignappen op uw voorruit te bevestigen, en de stroomkabel in te pluggen in uw sigarettenaansteker. De eerste installatie en update kunnen een paar minuten duren. Zorg dat het groene lichtje van de OBU brandt als u begint te rijden en dat er geen foutmelding op het scherm verschijnt. We raden u aan om de OBU continu ingeplugd te laten.

De On Board Unit wordt geleverd met een korte handleiding. Zorg ervoor dat uw voorruit droog, proper, olie- en vetvrij vetvrij is en dat de OBU uw zicht niet hindert. Denk eraan dat de OBU horizontaal bevestigd moet worden.

Als u een permanente installatie van de OBU in uw voertuig wenst dient u de batterij ten allen tijde in de OBU te laten zitten. Enkel wanneer u daartoe wettelijk verplicht bent door veiligheidsvoorschriften (ADR/ATEX transport), dan mag u de herlaadbare batterij (en de externe stroomkabel) verwijderen uit de OBU. permanente installaties kan u zelf uitvoeren of laten uitvoeren in een werkplaats naar keuze. Ook VDO of Phelect bieden deze diensten aan. Klik hier voor een overzicht van VDO en Phelect werkplaatsen.